05.12.2023 року студенти 4-го курсу соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ спеціальності «Соціальна робота» відвідали Великоберезовицьку селищну раду

Зустріч відбулася у рамках співпраці між Західноукраїнським національним університетом і Великоберезовицькою селищною радою. Захід організували доцент кафедри психології та соціальної роботи ЗУНУ Володимир Шафранський та керівник Центр соціальної роботи соціально – гуманітарного факультету ЗУНУ викладач Едуард Грішин.

На початку зустрічі до студентів із вітальним словом звернувся голова громади Андрій Васильович Галайко. Він наголосив на важливості ролі майбутніх соціальних працівників у реалізації державної соціальної політики. Заступник голови Андрій Ярославович Колісник і керівники структурних підрозділів соціального спрямування та надання соціальних послуг Великоберезовицької громади ознайомили гостей із заходами, які в умовах воєнного стану проводяться з метою соціальної підтримки різних верст місцевого населення й осіб, що вимушено перемістилися на територію Великоберезовицької громади.

Ця зустріч стала можливістю для студентів 4-го курсу соціально-гуманітарного факультету спеціальності «Соціальна робота» поєднати знання, отримані під час навчання, із досвідом, яким поділилися з ними практики.

Щиро вдячні нашим партнерам за можливість зустрічі, досвід і плідну співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *