10 листопада 2023 р. у рамках дисциплін «Правовий супровід клієнтів соціальних служб» і «Конфліктологія та медіація» відбулася онлайн-зустріч студентів ЗУНУ (спеціальностей «Психологія», «Соціальна робота» і «Соціальне забезпечення») із головою Національної соціальної сервісної служби України Василем Луциком на тему «Захист прав дітей в умовах воєнного стану»

Василь Луцик розповів про завдання і напрямки діяльності Національної соціальної сервісної служби України. Більш детально зупинився на роботі Нацсоцслужби України у сфері захисту прав дітей, зокрема контролю за дотриманням прав дітей, які були евакуйовані у межах і за межами України, та забезпечення організації їх повернення на територію України.

На завершення онлайн-зустрічі завідувач кафедри психології та соціальної роботи ЗУНУ, д.психол.н., професор Андрій Гірняк і доцент кафедри психології та соціальної роботи, к.ю.н., доцент Оксана Яремко обговорили із головою Національної соціальної сервісної служби України Василем Луциком можливі напрямки подальшої співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *