Дуальна освіта – це не лише шанс отримати досвід у сфері своєї майбутньої професії, а й унікальна можливість ознайомлення з історією та культурою України

Під час проходження дуальної освіти в Державний архів Тернопільської області студенти соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ ОП «Документознавство та інформаційна діяльність» Саска Марія та Талько Ксенія поділилися враженнями.”Для нас, студентів, це був неймовірний досвід, що відкрив нові можливості та поглибив розуміння архівної справи, такий важливий аспект нашої спеціальності.

По-перше, ми мали честь працювати поруч з досвідченими фахівцями-архівістами, які допомагали нам удосконалювати практичні навички. Робота з такими людьми – це велика перевагою, оскільки ми мали справу не тільки із процесами зберігання та оцифрування документів, а й отримали можливість вивчати унікальні історичні ресурси.

Додатковим бонусом було те, що ми мали змогу долучатися до реальних проєктів у роботі архіву. Активна діяльність ДАТО перекреслює традиційну рецепцію архівної установи та дає розуміння, що там мають працювати фахівці, здатні до саморозвитку та творчого підходу до роботи.Відзначимо і теплу атмосферу та підтримку, яку ми отримали від усього колективу.

Дуальна освіта в архіві стала для нас черговим важливим етапом у навчанні, коли ми не лише здобули цінний досвід, а й відчули себе частинкою великої архівної спільноти. Дякуємо Державному архіву Тернопільської області, зокрема директору Полянському Ф.І., за цю можливість та неперевершену підтримку!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *