Викладачі кафедри освітології і педагогікисоціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету доцент Писарчук Оксана та старший викладач Чикурова Ольга взяли участь у координаційній зустрічі-тренінгу для представників закладів освіти зі спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта» у межах Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та TheLEGO Foundation (Королівство Данія)

Більше 40 педагогів з усієї України долучилися до заходів з удосконалення навичок упровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів дошкільної, загальної середньої та вищої освіти. Під час тренінгів учасники практикувалися бути тими педагогами-фасилітаторами, які всебічно сприяють підвищеннюякості освіти через всесторонній розвиток компетентностей дитини, які необхідні дляуспішного її навчання упродовж життя, шляхом реалізації підходу «навчання через гру».

Щиро дякуємо організаторам за цікаве навчання, а також адміністрації факультету та університету за можливості доєднуватися до новітніх проєктів. Впевнені, що результатами зазначених зустічей стане удосконалення освітніх програм 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта. Це сприятиме якісній підготовці майбутніх фахівців цих сфер, що є одним з пріоритетних завдань класичного університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *