Студентська Медіашкола!

Хто такий журналіст?
Як працюють сучасні медіа?
🏆Від чого залежить успіх, коли ви маєте справу з інформуванням суспільства?
🎥Як створювати якісні матеріали?
Чому варто завжди перевіряти факти?
Де шукати джерела інформації?
Як ставитись до соціальних мереж?

Відколи на кафедрі інформаційної та соціокультурної діяльності відкрили спеціальність «Правова журналістика», такі питання на СГФ стали звичними, адже на факультеті функціонує студентська Медіашкола!

Координаторка Медіашколи СГФ Тетяна Кульпа – староста групи ПЖ 11, стверджує, що такий практико-орієнтований формат навчання медіаграмотності є надзвичайно захоплюючим та сприяє розбудові ефективної системи медіаосвіти студентів заради забезпечення всебічної підготовки їх до безпечної та ефективної взаємодії із сучасною системою медіа, формування у них медіаобізнаності і медіакомпетентності відповідно до фахових вимог.

Нещодавно першокурсниці-журналістки СГФ ЗУНУ Тетяна Кульпа та Катерина Божаківська мали чудову нагоду попрацювати разом із професійною телевізійною командою “Тернопіль1”.

Cпостерігаючи за роботою відеооператора Олега Луцишина та журналістки Ольги Боднар, дівчата дізналися багато цікавого про побудову сюжету, налаштування кадру, особливості спілкування під час інтерв’ю, секрети передачі атмосфери заходу та багато іншого. Окрім спостереження студентки могли й самі спробувати себе у ролі професійних журналістів.

Приєднуйтесь до нашої команди!
З нами цікаво!!!

Адже соціально-гуманітарний факультет ЗУНУ – формат сучасної платформи взаємодії викладачів, студентів, практиків, науковців, інтерактивний діалоговий майданчик для професійного та особистісного самовдосконалення.

#соціально_гуманітарний_факультет_ЗУНУ
#класичний_університет_Тернопіль
#Західноукраїнський_національний_університет
#СГФ_ЗУНУ
#ЗУНУ