Вже традиційно перед початком другого семестру студенти ІІ – IV курсів працюють у реальних умовах, тобто на справжньому робочому місці

Це дає змогу закріпити вивчений в аудиторіях матеріал, спробувати власні сили, отримати перший досвід роботи, зветься “Елементи дуальної освіти”.

Цього року студенти групи ПС-41 набиралися досвіду в Службі у справах дітей, Відділі виплат допомоги, Фінансовому відділі, Пенсійному фонді України, Службі захисту дітей, Департаменті соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації. Четвертокурсники ознайомилися із роботою цих структур, мали змогу “бачити зсередини”, як надається допомога людям, що її потребують, як працює сфера надання соціальних послуг. Вони також відвідали Тернопільський районний відділ філіїї державної установи “Центр пробації”, який показав нову сферу діяльності, де можуть працювати психологи у майбутньому.

Майбутні соціальні працівники усвідомили важливість уміти правильно ставити запитання, зчитувати рухи та жести людини, ефективно вести діалог. Побували вони і на ярмарку вакансій, де були представленні різноманітні компанії, які надавали вакансії та запрошували до себе на роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *