У рамках меморандуму про партнерство і співробітництво між Західноукраїнським національним університетом та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів із робочим візитом до закладу вищої освіти, зокрема і на соціально-гуманітарний факультет, завітав заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів із питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Захарін

Під час спілкування освітяни обговорили перспективи подальшої співпраці з метою посилення фахової підготовки здобувачів вищої освіти, модернізацію та цифровізацію освіти.

Крім того, адміністрація факультету провела екскурсію, ознайомивши гостя з кафедрами факультету, матеріально-технічною базою та навчальними аудиторіями СГФ. Також Сергій Захарін завітав на виставку сакрального мистецтва «Сила опірності-мистецтво», яка проходить у стінах соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ. Сергій Володимирович ознайомився з творчими та патріотичними роботами студентів, в яких втілена віра українців у перемогу над ворогом.

Дякуємо за візит, за конструктивну та плідну зустріч.

Працюємо задля розбудови і процвітання сучасної та прогресивної країни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *