25 квітня 2024 року ми радо відчинили двері соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнський національний університет і запросили на «Перше побачення» тих, хто готується стати студентом

Наші гості мали нагоду зануритись у студенське життя, пізнати усі можливості для навчання, дозвілля та самореалізації, більше дізнатися про розмаїття спеціальностей, пізнати шляхи до здійснення професійних мрій.

У різних локаціях, на відкритих лекціях провідних викладачів факультету панувала атмосфера жвавих дискусій і творчості. Абітурієнти отримали цінні поради щодо вибору майбутньої професії, стали учасниками майстер-класів, інтерактивних ігор, квестів і наповнилися енергією для нових звершень.Локація «Креативний хаб» вразила розмаїттям ідей, жвавим обміном думками та спалахами яскравого натхнення. У «Ньюзрумі» гості мали змогу спробувати себе у ролі репортерів, а у «Студії дизайну та архітектури» – поринути у світ естетичного моделювання, розкрити свій творчий талант. «Філологічна майстерня» стала осередком пристрасних дебатів занурюючи присутніх у глибини мовної майстерності. «Кабінет психолога» відкрив таємниці людської душі, а «Кабінет соціального працівника» – шляхи вирішення гострих соціальних проблем. В «Інформаційному центрі» гості змогли отримати вичерпну інформацію про все, що потрібно для успішного старту в студентське життя. «Студія спорту та сучасних фітнес- технологій» довела, що духовне зростання невіддільне від турботи про тіло. А у «Кабінеті дошкільної та інклюзивної освіти» і «Кабінеті сучасної початкової освіти» майбутні педагоги ділилися своїм баченням освіти нового покоління. На локації про студентське життя, яку провів студентський актив, абітурієнти мали можливість поринути у вир захопливих подій, культурних заходів та розваг, що чекають на кожного, хто обере навчання на нашому факультеті. Студенти радо ділилися своїми історіями та порадами, як знайти баланс між навчанням і активним дозвіллям.

Дуже приємно, що наші гості брали активну участь у різноманітних конкурсах та змаганнях. Під час інтелектуальної гри Kahoot та конкурсу в Instagram «Популяризатор СГФ» учасники отримали призи.

Приєднуйтесь до великої родини соціально-гуманітарних факультету ЗУНУ – і ви зможете розкрити свій неповторний талант і зробити вагомий внесок у майбутнє людства.✨

Двері нашого факультету завжди гостинно відчинені для тих, хто прагне навчатися, пізнавати, досліджувати, творити і розвиватися.Відкриваймо горизонти нових можливостей разом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *