Вийшов перший номер електронної студентської газети СГФ “Artes Liberales”

“Якщо ви народилися без крил, то не перешкоджайте їм рости!”, – саме із такими щирими побажаннями до молоді звернувся ректор Західноукраїнського університету професор Андрій Крисоватий у першому номері електронної студентської газети СГФ “Artes Liberales”.

Також на сторінках випуску ви знайдете добрі і мудрі настанови студентам від в. о. декана соціально-гуманітарного факультету професорки Оксани Гомотюк: бути сміливими, гнучкими, використовувати усі можливості, які дає факультет та університет.

А ще ми розповімо про історії успіху наших студентів, допоможемо врятуватись від поганого настрою та ознайомимо із цікавими подіями нашого факультету. Це все та багато-багато іншого чекає вас на барвистих сторінках нашої газети, яка невдовзі може стати вашою улюбленою!

Зупиніться на хвилинку, знайдіть тиху місцинку у вихорі шалених подій, посмакуйте запашною кавою, вмощуйтесь зручніше і відкривайте “Artes Liberales”, адже ми точно знаємо, як зробити ваш день особливим. З любов’ю, ваш #соціально_гуманітарний_факультет_ЗУНУ