Викладачі соціально-гуманітарного факультету увійшли до світового реєстру психоконсультантів у World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy!

Політика діяльності соціально-гуманітарного факультету спрямована на практико-орієнтоване навчання студентів.

Синергія теоретичного навчання та вироблення практичних навичок дедалі стає уже характерною рисою освітнього процесу факультету.

Тому вкрай важливим є наявність відповідних компетенцій у тих, хто навчає.

Відрадно, що викладачі факультету не зупиняються у своєму професійному розвитку та постійно вдосконалюють свій фаховий рівень.

Окрім участі у різноманітних тренінгах, вебінарах, майстер-класах, професійних школах та інших заходах підвищення кваліфікації як в Україні, так і за кордоном, багато хто з викладачів СГФ веде і особисту практику.

Нещодавно прийшло офіційне підтвердження повноцінної участі у Всесвітній професійній спільноті World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy заступника декана СГФ, психолога-практика, доцента кафедри освітології та педагогіки Оксани Коваль та психолога-практика, доцента кафедри психології та соціальної роботи Марії Бригадир. А також їх включено до світового реєстру психоконсультантів у методі позитивної психотерапії.

Тож, стратегічними цілями соціально-гуманітарного факультету, які забезпечуватимуть реалізацію місії класичного університету, буде активна міжнародна мобільність, професійний розвиток та неперервне поповнення портфеля ключових фахових компетентностей викладачів.

І надалі триматимемо обраний вектор діяльності та систематично підвищувати рівень професійної майстерності викладачів та практико-орієнтований розвиток студентів соціально-гуманітарного факультету!