Новий випуск студентської газети соціально-гуманітарного факультету «Artes Liberales»!

Привіт, студенти! Зараз у вас гаряча пора навчання, складання модулів, ректорських, написання курсових. То, звісно ж, потрібно докласти максимум зусиль, щоб усе встигнути, запам’ятати, осмислити, підготуватися до сесії.

👨‍🎓👩‍🎓Як стверджують науковці, можливості нашого мозку практично безмежні, але, на жаль, він просто неймовірно ледачий і прагне звести до мінімуму усі розумові процеси. Поки ви навчаєтесь, він піддається постійним тренуванням, які допомагають загартувати його і призвичаїти до певної норми навантажень. Якщо ж ви почнете розвивати своє мислення, то можливості вашого мозку зростатимуть, кількість нейронних зв’язків збільшиться, що вплине на вашу кмітливість. А для того, щоб ваш мозок завжди залишався свіжим, його потрібно навантажувати та переключати на різні види діяльності.

Якщо прагнете всебічно розвиватися, гайда до нас! Маємо для Вас цікавеньке – новий випуск студентської газети соціально-гуманітарного факультету «Artes Liberales»!

💥➡️ У випуску ви:

👍знайдете фахове пояснення про нові можливості ЗУНУ у статусі класичного університету;

👍розділите філософські рефлексії разом з учасниками IV Національного круглого столу «Щастя як мета»;

👍познайомитеся з харизматичними відомими людьми, гостями проєкту «ПРОсвіторія»;

👍отримаєте цінні лайфхаки від успішних випускників кафедр СГФ;

👍зможете прокачати soft-skills та розвинути свій емоційний інтелект;

👍опануєте техніки швидкісного читання та логічного мислення;

👍дізнаєтеся, як правильно складати портфоліо.

Тож, не гайте часу, готуйте горнятко лате, чи імбирного чаю, вмощуйтеся зручніше і проведіть цей час із соціально-гуманітарним факультетом!

Запрошуємо до нашої команди!

З нами пізнавально! 💯