Ректор класичного університету Тернополя зустрівся з професійним перемовником, головним консультантом начальника ГУНП м. Києва, сертифікованим медіатором Євросоюзу Вадимом Рахлісом

Пан Рахліс – засновник та директор Міжнародної палати альтернативного вирішення спорів та Бюро переговорів, президент VIP-клубу перемовників, сертифікований майстер НЛП. Має більше 20 років досвіду ведення перемовин в екстремальних умовах (Ізраїль, Казахстан, Україна), переможець у номінації «Idea of the Future» на Davos World Communication Forum, автор навчального посібника «Перемовини і медіація» та навчальних проєктів «Розговорити і домовитися», «Розговорити і знешкодити», «Симулятор переговорів». Активно бере участь у комісіях із оцінки та переатестації персоналу, тестуванні кандидатів на вищі позиції у комерційних і державних компаніях, у суспільно-політичних організаціях і волонтерському русі порятунку українських полонених на Донбасі. Сертифікований фахівець програм «Ролі та стилі», «Управління змінами», Adizes School, Україна, 2013; «Перемовини з деструктивними особистостями», Ізраїль, 2001; «Перемовини в екстремальних умовах», Negotiator school, Ізраїль, 2000.

У ході бесіди говорили про світовий досвід професійного ненасильницького спілкування задля громадянської злагоди та суспільного порозуміння як в Україні, так і за її межами.

Під час зустрічі сторони окреслили вектори подальшої співпраці у руслі розвитку й пропагування мирного громадянського діалогу шляхом використання інтерактивних інструментів і нових підходів до успішного ведення кризових перемовин та домовилися про створення освітньої бази для формування професійних компетентностей фахівців-миротворців.

На зустрічі також були присутні проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Оксана Десятнюк та заступник декана соціально-гуманітарного факультету Оксана Коваль.

https://www.wunu.edu.ua/…/19811-zustrch-z-vadimom