Кафедра психології та соціальної роботи ЗУНУ отримала чергову подяку за волонтерську діяльність в умовах війни.

Цього разу ми долучилися у розмірі 50000 гривень до ініціативи Благодійної організації «Логістичний центр допомоги бійцям АТО / ООС» щодо придбання квадрокоптерів Mavic 3, які допомагають бійцям ЗСУ спостерігати за лінією фронту, швидко і безпечно виявляти противника, а також успішно коректувати вогонь нашої артилерії.

Очолює згадану організацію Христина Феціца, яка є випускницею ЗУНУ та нагороджена відзнакою Президента України «Золоте серце» (9 грудня 2022) — за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху. Для професорсько-викладацького складу та студентів кафедри ПСР соціальна робота та гуманізм є не лише спеціальністю чи формальним принципом з підручника, а стилем життя та покликанням.

Цей допис публікуємо як соціальний звіт і закликаємо інших співвітчизників не опускати рук і не впускати “змія зневіри” у свої душі.

Пам’ятаймо, що «Найтемніша ніч перед світанком». Наближаймо спільно український світанок, котрий почнеться зі Сходу. Світло переможе темряву.

Слава Україні!

Героям слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *