“Дуальна освіта – ключ до успіху в сучасному світі!”

Студентка спеціальності Журналістика Дарина Грицко ділиться враженнями : для здобуття професійних навичок та проходження навчання за дуальної формою я обрала телеканал Тернопіль 1.

Завдяки фахівцям я набула досвіду і здобула більше знань. Поєднання теорії та практики дало мені змогу стати на крок ближче до бажаної справи. Колектив телеканалу допоміг навчитися та вдосконалити певні навички, працювати за професійними стандартами, створювати якісні тексти та відео-сюжети, вести передачі та ефективно комунікувати. Я писала стрічки в ефір, начитувала, робила сюжети. І завдяки цьому познайомилась з цікавими людьми.

Дуальна освіта дала мені можливість побачити складну, але дуже цікаву роботу журналіста. Це було корисно та цікаво, бо це можливість ближче ознайомитися з професійною діяльністю та навіть відчути себе частиною телеканалу, поглибити і покращити набуті в університеті теоретичні знання з журналістики.

“Нещодавно у мене була нагода попрацювати на телебаченні, а саме на Тернопіль 1, – ділиться Мар’яна Татарин, студентка 3 курсу ОП “Правова журналістика”. – Це був незабутній досвід, який дозволив мені зазирнути за лаштунки телевізійного світу.

Протягом двох тижнів мала можливість спробувати себе в різних ролях: самостійно готувала сюжети, шукала інформацію, брала коментарі, писала тексти, озвучувала сюжети.

Найбільше мені сподобалося працювати в команді, відчувати себе частиною чогось більшого, спілкуватися з цікавими людьми, вчитися у кращих, дізнаватися нове, знайомитися з телевізійною кухнею, освоювати нові навички, розширювати кругозір та бачити результат своєї роботи.

Дуальна освіта на телебаченні дала мені безцінний досвід. Я навчилась багато нового, зрозуміла, як працює телебачення зсередини. Корисні знайомства, впевненість у своїх силах, я зрозуміла, що можу впоратися з будь-якими завданнями».

Можливість самореалізації, творча робота, боротьба за справедливість, вплив на формування суспільної свідомості, громадської думки, престижне місце в структурі суспільства – усе це переваги, які спонукали Яну Мовчко, студентку соціально-гуманітарного факультету, обрати професію «журналіст».

Минулого року «Тернопіль 1»,

цьогоріч-Головне управління Національної поліції Тернопільської області. Дуальна освіта допомагає спробувати себе як журналіста у різних сферах людської діяльності. Під час практики у прес-службі зрозуміла, що тут важливе двостороннє забезпечення інформацією: з одного боку – інформування громадян про діяльність державних органів, а з іншого-суб’єктів владних повноважень про реакцію громадян на результати роботи влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *