«Елементи дуальної освіти» – це унікальна можливість для студентів апробувати, набуті в університеті, знання в реальних умовах і здійснити перші кроки в оволодінні майбутньою професією

Базами для проходження цьогорічної дуальної освіти студентами спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» 2-4 курсів, зокрема, стали: Відділ творчої самореалізації Західноукраїнського національного університету, Тернопільській обласний художній музей, Департамент культури та туризму Тернопільської ОВА, Тернопільська кінокомісія, Тернопільська обласна бібліотека для молоді, комунальний заклад «Центр культури і дозвілля смт Гримайлів» Гримайлівської селищної ради Чортківського району Тернопільської області, Громадянська спілка «Молодіжний Центр Тернопіль» та інші. Залежно від року навчання, елементи дуальної освіти передбачали ознайомлюваний, навчальний та практичний компоненти.

За відгуками студентів, дуальна освіта збагатила їхній навчальний досвід та сприяла оволодінню практичними вміннями за обраною спеціальністю для майбутньої професійної роботи.

Олександра Міщишена, студентка групи МСД-21: «Під час дуальної освіти у Відділі творчої самореалізації в університеті я мала нагоду ознайомитися із діяльністю даного відділу. Мені особливо сподобалась атмосфера співпраці, яка панувала серед колег. Я відчувала себе частиною динамічного та креативного колективу. Це все безумовно збагатило мій досвід та відкрило нові перспективи для майбутньої карʼєри».

Світлана Черняк, студентка групи МСД-31: «Мета моєї дуальної освіти полягала в набутті необхідних знань про роботу бібліотеки, зокрема Сектору мистецтв, що спеціалізується на представлені робіт відомих та молодих художників, організації виставок та проведенні культурних заходів та формуванні моїх практичних навичок. Ці два тижні стали для мене дуже корисні і пізнавальні, тому що, сприяли утвердженню та зміцненню інтересу до професії, яку я обрала».

Тетяна Галицька, студентка групи МСД-41: «Для мене діяльність Тернопільської кінокомісї стала справжнім відкриттям. Її колектив – це надзвичайно творчі, натхненні та професійні люди, які готові ділитися і діляться своїми знаннями і професійним досвідом з нами, студентами. Це справжні патріоти своєї держави і своєї справи. Взявши участь в організації та проведенні кіномарафону «Синьо-жовта стрічка», в рамках своєї дуальної освіти, я не лише отримала практичний досвід, а й, сподіваюся, змогла зробити свій вклад для популяризації українського документального кіно».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *