Друге золото студента Соціально-гуманітарний факультет ЗУНУ-Тернопіль Віталія Пристая у заключний змагальний день чемпіонату Європи

Справжня медальна злива від українців у заключний день чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років у Братиславі (Словаччина) 🇸🇰!

🥇«Золото»: Віталій Пристай, Ярослав Верблюд (каное-двійка, 500 м, юніори); Софія Жушман (каное-одиночка, 200 м, юніорки); Ірина Федорів каное-одиночка, 200 м, U23); Віталій Пристай (каное-одиночка, 200 м, юніори).

🥈«Срібло»: Ірина Неділько, Олександра Шворак (каное-двійка, 500 метрів, юніорки); Діана Рибак (байдарка-одиночка, 200 м, U23); Ірина Неділько та Олександра Шворак (каное-двійка, 200 м, юніорки).

🥉«Бронза»: Ірина Федорів, Юліана Путніна (каное-двійка, 200 метрів, U23); Давід Лупін, Максим П’ятковський, Данііл Думанський, Лука Попелюк (байдарка-четвірка, 500 м, юніори).

💪Всього на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років наша збірна виборола 11 медалей (5 🥇, 3 🥈, 3 🥉) та посіла друге місце у медальному заліку, поступившись лише збірній Угорщини, у якої 27 нагород.

👏Вітаємо з чудовим результатом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *